Kad udari kum na kuma..


Sreda, vreme je za rezultate kupa. Krenimo redom po grupama:

Grupa A:
Moravsko predvečerje 12 – 0 smezuljci
Bekanismo Bekans 1 – 5 BU-nkerica
Šampion šampionski.  Dominacija na celom terenu, dok je protivnik sa amaterima vrteo sve taktike od 433, 343 do 352. Bezuspešno. Srećom ne vodimo statistiku najvećih pobeda u SD kupu. Drugi par u grupi A nešto zanimljiviji. Bunkerica je u svom stilu odigrala 541 sa napadima preko krila, prepustila je protivniku sredinu terena za nijansu ali u ostalim linijama je dobila bitku i odatle ubedljiva pobeda. 

Grupa B:
HOW MUCH 7 – 1 Mikijevi puleni
Palanka 3 – 3 fk slavuj
Najjaču sredinu terena standardno ostvarila je ekipa HOW MUCH. Za taktiku "sve u sredinu" odlučio se i njegov protivnik Mikijevi Puleni. Mana te taktike je ako tu sredinu i ne osvojite, što je sad i bio slučaj. Jedini nerešeni rezultat u I kolu ostvaren je na utakmici Palanke i FK Slavuja. Napadačka 343 (Palanka) na defanzivnu 341 (Slavuj) taktiku, dok su sredine terena bile gotovo izjednačene. Palanka je imala sigurno vođstvo od 3:1 kada se u 67 minutu dogodilo nešto čudno sa njihovim igračima te su za 2 minuta primili 2 gola što je poravnalo rezultat. Samo igrači znaju šta im se dogodilo za ta 2 minuta. 

Grupa C:
Ofnzcrew 2 – 7 inter_sd
Ofanziva 4 – 1 BEOGRADSKA STOKA

Kad se Inter zainati.. 9. minut utakmice – 2:0, 85.minut – 2:7!! Inter je preovladao sredinom i zapečatio odbranu što je bilo i te kako dovoljno za prva 3 boda. Novajlija, Beogradska Stoka, neće po dobrom pamtiti početak kupa. Naišao je na pravu neosvojivu tvrđavu u odbrani ekipe Ofanziva. Odbrana je bila ključ uspeha za sigurnu pobedu od 4:1. 

Grupa D:
FC Zadrugar 0 – 5 FK Radnik
FK_Smederevo 5 – 1 inter 1
Ko će koga ako ne svoj svoga! Svakako derbi kola, što su dočarali i navijači na tribinama učinivši ovu utakmicu najposećeniju u I kolu kupa. Čak 2136 duša na tribinama. I Zadrugarci udarili "sve u sredinu" dok je Radnik već od prvog kola standardno odigrao veoma angažovano. Dvojica kumova se zapila u loži što je gledaocima bilo zanimljivije od dešavanja na terenu gde je palo čak 5 golova u istoj mreži. Drugi par u ovoj grupi rezultatski je razočarao još jednog novajliju, Intera 1. U formaciji 433 ekipa FK Smederevo ostvarila je odbrane svetske klase!! Ujedno, to je bio i najbolji rejting nekog tima u ovom kolu sa celih 266 hatstatsa. Za rezultat ne morate pitati. 

 

Rezultati, grupe i parovi sledećeg kola na stranici – RASPORED


15 responses to “Kad udari kum na kuma..”

  1. E ovaj kum stvarno nema obraza… Oprao me ko krpu… 🙂 Juce me sve vreme zagovara na gtalku, te kume ovog si mi povredio , te ovaj mi u slaboj formi a ovamo petarda… Eeeeee a vi sad gledajte ko vam je kum 😛

  2. Izvini kume,omaklo mi se 🙂
    Nisam planirao baš petardu,šta da radim kad mi igrači bili inspirisani…A rekao sam im u svlačionici da kuliraju 🙂
    Ne vredi,naložili se da dobiju trećeligaša :p

Leave a Reply