Krećemo!


Dočekasmo i taj dan da se odmerimo u još jednom SD kupu. Ove sezone slavimo i mali jubilej – 15. sezonu našeg kupa.

Kao što smo i najavili, nosioci grupa su bili timovi koji su učestvovali u polufinalu prošlosezonskog kupa (Moravsko Predvečerje, HOW MUCH i Ofnzcrew) a pošto se četvrta ekipa iz tog polufinala nije prijavila za kup ove sezone, nosioc grupe D je jedini tim koji je odigrao svih 14 prethodnih kupova – FC Zadrugar. Ostali timovi su sortirani po broju nastupa u kupu i redom su popunjavali grupe od A do D.

Standardno posećujte strenicu RASPORED na kojoj pišu termini odigravanja utakmica i gde će biti ažurirane tabele. PRAVILA nadam se da poznajete svi. 

Ove sezone imamo i dvojicu novajlija – Beogradsku Stoku i Inter 1. Želimo im dobrodošlicu i da se dugo takmiče u našem kupu!

U sklopu proslave malog jubileja kupa pripremili smo i iznenađenje za takmičare: glavna nagrada – pobedniku kupa suporter od 3 meseca!!  Ne obećavamo ali potrudićemo se i ubuduće da stimulišemo rezultatski značaj ostvaren u kupu te ćemo, ukoliko to budemo mogli, za šampiona uvek obezbediti neku simboličnu nagradu. 


22 responses to “Krećemo!”

  1. Za ovu dvojicu Palančanina iz grupe D, nisam namerno namestio ovo prvo kolo 🙂 U svakoj grupi redom stavljao da 1-3 i 2-4 igraju prvo kolo, kad sam došao do grupe D, imah i šta da vidim 🙂 Srećno.

  2. Namerno si to namestio,Vujice!
    Gde baš na kuma da udarim i to u prvom kolu 🙁
    Kume,može remi?
    Da podelimo bodove,pa da idemo u kafanu 🙂

Leave a Reply