Prijavljivanje za 15. SD kup


Pocevši od danas možete se prijaviti za učešće u 15. SD kupu. Prijave će trajati do srede 24. februara i tog dana u večernjim satima odrediće se sastav grupa i eventualno kvalifikacija.

Sve prijave će biti prihvaćene i takođe svi timovi iz drugih regija su dobrodošli da učestvuju u kupu.

Pravila odigravanja utakmica i sistem takmičenja možete pročitati na stranici PRAVILA. Izmenjena je sitnica oko broja grupa i eventualnih kvalifikacija, tačnije, preciznije je definisano u odnosu na broj prijavljenih timova da li će kvalifikacije biti igrane i koliki broj timova će učestvovati u njima.

Satnica:
18-24. februar – prijavljivanje
3. mart – početak 15. SD kupa (I kolo ili kvalifikacije)

Ako ste novi u SD kupu, molimo vas da pri popunjavanju prijave ostavite tačan email jer ćete tim putem biti obaveštavani o svim aktuelnim dešavanjima oko SD kupa.


38 responses to “Prijavljivanje za 15. SD kup”

  1. Alex, WlajCo, bilo ko, maknite ovu sličicu što stoji za 14. sd kup 🙂 Trenutno nisam u mogućnosti da je menjam.. Ako ne, postaviću je petak veče kad budem bio za mojim kompom.

  2. Bogami , po prvi put sam mozda i ja za takvu akciju jer imam 2 bota u ligi i sigurno 6-to mesto a reorganizacija je neka bila tako da se cuvam za barazz samo a za to vreme mogu ovde da cepam prvotimce… Videcemo…

Leave a Reply