Četvrtfinale


Jednom zaostalom utakmicom danas su kompletirani i odigrami četvrtfinalni mečevi. Redom su postignuti sledeći rezultati:

Č1: Moravsko predvečerje 4 – 0 Bekanismo Bekans
Nijansa na sredini terena je presudila meč. Na obe strane odbrane su bile bušne te je posed i skil jače sredine Predvečerju donelo ubedljivu pobedu. 

Č2: FK Radnik 3 – 4 ofnzcrew
Meč koj je obeležio ovo četvrtfinale i kojiće se dugo pamtiti zbog poteza Zlatka, menadžera Ofnzcrew-a, da ipak odigra naknadno meč iako je protivnik pogrešio pri izazivanju. Ekipe na terenu gotovo ujednačene što pokazuje i kretanje rezultata: 0:1 – 3:1- 3:4. Dobro se dobrim vraća i uz malo sreće golom Nadala u 93. minutu Ofnzcrew je otišao u polufinale.

Č3: HOW MUCH 5 – 0 FC Zadrugar
Duel dva tima koja imaju najviše nastupa u SD kupu. Zadrugar nije ispunio obećanje i nije izveo najjači sastav na teren. How Much silnom odbranom i dobrom sredinom ne dozvoljava protivniku ni da se ponada pozitivnom rezultatu. Konačan rezultat je postavljen već u 60.minutu golom Četnika.

Č4: Bu-nkerica 1 – 3 Žarkovački Skengeri
Žarkovački Škengeri su slavili pobedom od 3:1 na Svinjac Areni. Dominantnost u odbrani Škengera dovelo je do toga da BU-nkerica realizuje samo jednu šansu i zbog toga se pitanje pobednika gotovo nije ni dovodilo u pitanje. Zanimljivo, oba tima su pokazala izuzetnu umešnost taktike napada preko krila, odnosno kontranapada.

Jedan polufinalni meč je već odigran. Mogu reći da je bio veoma zanimljiv, neizvestan i verovatno najkvalitetniji u ovom izdanju SD kupa. Ipak neću ostavljati rezultat, o polufinalu ćemo komentarisati kad ono bude kompletirano. Parovi su naravno:

P1: [Č1] Moravsko predvečerje – [Č2] ofnzcrew
P2: [Č3] HOW MUCH [Č4] Žarkovački Skengeri


9. decembra se igra drugi polufinalni meč, a 16. decembra videćemo kome će otići trofej. Da li aktuelnom šapmionu, nekom od starijih pobednika kupa ili ćemo dobiti novajliju na tronu. 


16 responses to “Četvrtfinale”

  1. Eee, a sad predlazem, sentimenta radi, da menadzer Zlatko ponudi Fk Radniku da odigraju i majstoricu i to na Radnikovom terenu, ne bi li, regularnosti radi, svome rivalu pruzio mogucnost da ga ipak pobedi i, sve u slovu Pravila SD Kupa i regularnosti radi, pobedi sve do kraja i osvoji kup, ma koliko puta do trofeja morao da izgubi ili se negde zagubi!:) Ili da Zlatko, hej, ponudi nekoj drugoj ekipi da igra utakmicu umesto njegove, jer je Zlatko dobar drug i altruista i voli da ucini!:)

    Pa da, sto da ne, sta fali, zar ne!:)

  2. Eee, a sad predlazem, sentimenta radi, da menadzer Zlatko ponudi Fk Radniku da odigraju i majstoricu i to na Radnikovom terenu, ne bi li, regularnosti radi, svome rivalu pruzio mogucnost da ga ipak pobedi i, sve u slovu Pravila SD Kupa i regularnosti radi, pobedi sve do kraja i osvoji kup, ma koliko puta do trofeja morao da izgubi ili se negde zagubi!:) Ili da Zlatko, hej, ponudi nekoj drugoj ekipi da igra utakmicu umesto njegove, jer je Zlatko dobar drug i altruista i voli da ucini!:)

    Pa da, sto da ne, sta fali, zar ne!:)

Leave a Reply