Vežite se, polećemo


Ravno 16 prijava je do danas poslato na adresu SD kupa i sve je spremno da se i 14. sezonu za redom takmičimo na ovom mestu.

Moravsko predvečerje brani titulu, pored njega samo još 2 tima mogu se pohvaliti da imaju titule SD kupa u svojim vitrinama – How Much i FK_Smederevo. Ostalih 13 timova pokušaće da prvi put stanu na pobedničko postolje.

Ove sezone imamo i trojicu novajlija: FK Vojvode Stepe, Down Town OFNZ i Fox-Terrier United. Želimo im mnogo uspeha i naravno da i narednih sezona učestvuju u našem kupu.

PRAVILA igre su dobro poznata, s tim da naglašavamo još jednom da su malo izmenjena pravila izazivanja – nije neophodno da domaćin izazove gosta kao do sada, svejedno je ko će izazvati.

RASPORED po grupama je biran tako da su nosioci grupa timovi koji najduže učestvuju u SD kupu, u drugom šeširu su timovi koji imaju nešto manje učešća, itd.. Na istoj stranici možete videti i datume i rapored odigravanja utakmica. 

 


21 responses to “Vežite se, polećemo”

  1. Obavestavam da je FK Vojvode Stepe, vec zakazao drugu prijateljsku utakmicu za sledecu sredu! Pa ce sad i moj izazov biti preusmeren ka drugom.

  2. Roger that 😉 Vojvode Stepe je novi u kupu, ide opomena 🙂 Natempiraj formu da dobiješ Goku-a za 2 nedelje da bih ja mogao da uzmem titulu 🙂

Leave a Reply