Pojasnjenje pravila za neupucene!


U pravilima Hattrick-a lepo se kaze:

Уколико желите да одиграте пријатељску, а да ни једна од екипа не добије предност домаћег терена,можете изабрати да играте на неутралном терену. Али уколико играте на стадиону који се налази у вашем региону ипак ћете добити ту предност (чак и уколико сте наведени као гостујућа екипа).

 

Ovo pravilo je na snazi i vazi za sve!

Ukoliko onaj ko salje izazov ne postuje ovo pravilo bice kaznjen gubitkom te utakmice sluzbenim rezultatom.

 

Primer: Jedan od ucesnika (prepoznace se lako) je poslao izazov ali mesto odigravanja je u istom gradu u kom je i izazivac. Protivnik (koji je SD Kup timu prijavio incident)  je odgovorio HT mailom da to nije u skladu sa pravilimai zamolio izazivaca da ga izazove ponovo ali u neutralnom gradu.Izazivac nije prihvatio savet i nije promenio grad te zbog toga protivnik nece da prihvati prijateljsku.Izazivac ima pravo da pravilno izazove protivnika do nedelje u 15:00. Ukoliko to ne ucini bice kaznjen i izgubice utakmicu sluzbenim rezultatom 3:0. Jedini izuzetak je ako su oba tima iz istog grada. Onda je moguce zakazivanje i u tom gradu.

Vas SD Kup team!


31 responses to “Pojasnjenje pravila za neupucene!”

  1. Ti Aleks (i Vlajko, ko je vec, nece preko mejla), znas koliko vec sezona, (u svim osim u prvom), igram u ovom vasem kupu i nikad do sad to sa regionom nije bio problem, a ni sa drugim igracima oko toga, i to necu ni sad da menjam, ionako uvek igram sa rezervama, pa ako TI posle svega, smatras da zbog TOGA ne mogu da igram, ONAKO kako sam sve do sada MOGAO da igram, e onda me ODMAH brisi sa spiska, jer nema smisla da se nasao nekakav miki da me zavitlava ovde!

  2. Ја се стварно извињавам што те како кажеш “завитлавам”, али је чињеница да ниси у праву. Међутим, пошто је очигледно важније то што ти од самог почетка играш овај куп од тога шта пише у Правилима игре зване Хет-трик, ја ћу џентлменски да ти препустим победу, јер немам намеру да се расправљам и губим енергију око нечега што је очигледно. А о томе да смо ми, Срби, веома тврдоглав народ (чак и кад нисмо у праву)довољно је већ писано у стручној литератури. 😉
    Велики поздрав!

  3. To sto TI tako igras od pocetka ne znaci da je to u redu. To samo znaci da MI nismo dovoljno obratili paznju na to i da je to jedina nasa krivica. Od sada ce se svi pridrzavati tog pravila ( kao sto su se pridrzavali i do sada ) a pridrzavaces se i TI. Ne znam zasto je to toliki problem i zasto uvek TI moras pravis frku oko necega u svakom kupu. Ispravite me SVI ako gresim. Nece tebe niko da izbacuje niti niko drugi nece da dodje na tvoje mesto vec ces ti da zakazujes kako treba ili neces pa ce utakmice da se registruju sluzbenim rezultatom. Pravila su pravila. Tacka.

  4. EVO PROCITAJTE VASA PRAVILA KOJA STE SAMI NAPISALI:

    2. Zakazivanje utakmica

    Utakmice u ligaškoj fazi se igraju kao prijateljske po NORMAL pravilima na NEUTRALNOM terenu.

    Utakmice u knockout fazi se igraju kao prijateljske po KUP pravilima na NEUTRALNOM terenu.

    Domaćin treba da izazove gosta i to do nedelje u 15:00. Ukoliko se to ne desi, gost dobija utakmicu rezultatom 3:0

    Gost treba da prihvati izazov do ponedeljka u 15:00. Ukoliko se to ne desi, domaćin dobija utakmicu rezultatom 3:0

    O neizazivanju ili neprihvatanju izazova treba obavestiti organizatora.

    Ukoliko se niko ne javi, a utakmica nije odigrana registrovaće se rezultatom 0:0, obe ekipe ispadaju, a njihovo mesto u narednoj rundi zauzima ekipa koja je izgubila najmanjim rezultatom. Ukoliko se desi da postoji više takvih ekipa, gleda se njihov plasman u prethodnom kupu.

    Dakle, kao sto vidite, ovde u vasim sd kup pravilima se NIGDE ne pominje pravilo o regionu! Nigde pomenuto, nigde navedeno!

    Znaci to pravilo ovde u vasem sd kupu ni NE POSTOJI!
    A sto ce reci kad nesto ne postoji, onda ga i nema, (a posebno sto se ovde radi o jednom privatnom takmicenju, mimo zvanicnog kakav je hattrick), PA ne postoji nikakav propust s moje strane i da to hetrik pravilo ovde NIJE OBAVEZUJUCE!

    Te posto nije obavezujuce a i ne postoji u pravilima sd kupa, ja nisam napravio nikakvu gresku i sve sam uradio po vazecim pravilima koje te sami napisali.

    A ako vi smatrate da postoji neki propust onda je on u okviru vase organizacije ovog takmicenja i u pravilima koje ste sami sacinili, i sta bih onda ja imao sa tim.
    Trebalo je preciznije da sacinite pravila, ali to je vas deo posla, i vas je propust, eto.

  5. Zna se sta je neutralni teren. Neutralni teren je tamo gde niko nema prednost. To svakako nije tudji stadion u istoj regiji.

    Lepo sve pise u pravilima.

    Zasto bi ti imao prednost u odnosu na protivnika? Da se igraju po 2 utakmice sa istim protivnikom imalo bi smisla da u po 1 utakmici 1 tim ima prednost.

  6. Procitao sam , i? Ne razumem sta hoces da kazes… Znas, sad sam malo razmisljao i skapirao sam da je tebi izgleda sve ovo jedna velika zajebancija i da ti nas sve vreme zezas i da nisi tako naporan kao sto se predtavljas ovde… Jel tako? Ajde priznaj… Ajde reci da nas samo zezas sve vreme i da se smejes posle svakog posta koliko se primamo i imas pice… Pravac Fajront Republika i placam bar 5 tura za ostalo ne garantujem da cu da imam love 🙂 Jel sam u pravu? Jel se smejes? A? A? A?

  7. Nije me bilo vise od 24h online i odma’ napraviste sranje 😉 Popricao sam sa Bekanom preko mail-a jer sam to mogao da saljem preko mob-a..

    Moj predlog je sledeci: neka Miki izazove Bekana GDE GOD ON ZELI i Bekan ce prihvatiti, kao sto mi je on napisao u mail-u. Da bi bilo sve regularno na sajtu cemo ispraviti da je Miki domacin pa onda vazi pravilo po kojem domacin treba da izazove gosta do nedelje do 15h 😉 A i sta koj k pravite buku kad necete imati hatstats preko 43 u zbiru 😉

    Kad prodje ovaj kup prepravicemo pravila i pojasnicemo kako funkcionise domaci teren i regije..

    Do sad verujem da se mnogi nisu drzali strikno ovog pravila pa nikom nije uzeto na zlo.

    p.s. ja se izvinjavam mom protivniku u kupu sto me nema da prihvatim, nisam se logovao dva dana, prihvaticu veceras.

  8. Vlajko, ja ne pijem alkohol uopste, sve je to samo jedna velika Opsena!:)
    I ovo ti, eto, sve kaze, da se nista ne “podrazumeva”, dok eksplicitno nije navedeno
    crno na belo. To ti je odgovor, vezano za ovo sa regionom. Rekoh, neka me taj miki izazove gde god hoce, ja sam njega vec triput i ne izaziva mi se vise.

  9. OK , neka bude tako. Nemam nista protiv a sigurno nema ni on. Btw. ti i sam znas da koliko god su pravila jasna uvek moze da se nadje neko ko ce pogresno da ih protumaci ili da trazi rupe u njima ili oboje. Pa , majku mu , ljudi nalaze rupe i u zakonima cele drzave a kamoli ovde. Pitanje je samo da li zelis to da radis ili ne… Sve najbolje u kupu svima! NEK IGRE POCNU!!! 🙂

  10. Sve je to ok, al’ Mikijevi puleni zakazaše prijateljsku već.. Slao sam ht mail trećem takmičaru u njihovoj grupi, belim golubovima, da izazove Bekana.. Lako ćemo na sajtu prepraviti raspored kola ako njih dvojica odigraju sad..

  11. Leleee… Ala smo sastavili tu vašu grupu.. Ova dvojica ne mogu da se dogovore oko tekme, a treći vaš protivnik u kupu se usput prijavio i za PO kup, tako da izgleda da neće ni igrati ovaj =))

    Čestitke Bekanu i Mikiju, prošli su u knockout fazu.

  12. Iskusno do druge faze, nema sta!:)
    Beli golubovi su jos bili free danas kada sam im poslao poruku da mi posalju izazov.
    Ok onda, hajde i ja da prihvatim neku prijateljsku, dok je jos vreme.

Leave a Reply