SD kup #12 on d roud..


Tokom dana još dve prijave su pristigle tako da smo stigli do broja od 30 učesnika. Timovi su podeljeni u 8 grupa iz kojih će dva najbolje plasirana nastaviti takmičenje u knockout fazi.

Nosioci grupa su polufinalisti prošlog kupa i timovi sa najviše učešća u SD kupu. Ostatak timova je takođe sortiran po broju učešća i po tom kriterijumu su raspoređivani po grupama.

Ligaški deo počinje u sredu 25. marta. Molimo vas da pogledate raspored utakmica na stranici RASPORED i po tome zakazujte utakmice.

Utakmice u ligaškoj fazi se igraju kao prijateljske po NORMAL pravilima na NEUTRALNOM terenu. Obavezno pročitajte pravila izazivanja na stranici sa PRAVILIMA.

Grupa A
FK_Smederevo
Palanka
FK Slavuj
Ofnzcrew

Grupa B
Produkcija
FK Jasenica
Fk Zemun Polje
FC KRISSTIJANOO RONAALDOO

Grupa C
FK Radnik
jurisnici
Moravsko predvecerje
FK Leshtar utd. Smederevo

Grupa D
Kuke & Motike
smezuljci
maxipetrol
FK Nirvana

Grupa E
HOW MUCH
Notorious Wolves
FK Pancevo United
Zeljnici iz Parkica

Grupa F
FC Zadrugar
inter_sd
F.C. Mistery
ustanik

Grupa G
Cerovac
FK Prljavi Tajkun
FC Vukovi sa bikare

Grupa H
Bekanismo Bekans
Mikijevi puleni
beli golubov


22 responses to “SD kup #12 on d roud..”

  1. Хајд да ми неко прецизно објасни, шта се под појмом “неутрални” терен подразумева? Да ли само то да не играм на свом стадиону, или да утакмица треба да буде у региону из кога нисмо ни мој противник ни ја?

  2. Da bude u regionu koji nije ni tvoj ni njegov. 🙂 Posto kada igras na tudjem stadionu u svom regionu, imas pola onog bonusa koji dobijas na svom stadionu.

  3. Idi na bilo koji klub i na njegov stadion i tu imas ime stadiona a pored imena se nalazi i broj tj. ID stadiona. Mozes da igras na bilo kom stadionu… Dokle god nije iz tvog grada i iz grada protivnika. Ako ste iz istog grada onda moze i iz tog grada… ( uf al sam ga zakomplikovao)

Leave a Reply