Prijavljivanje za 11. SD kup


Na stranici PRIJAVA možete se prijaviti za učešće u 11. SD kupu.

Zbog zakasnelog početka kupa moraćemo kao i prošle sezone odigrati samo knockout fazu takmičenja i to bez kvalifikacija. Biće prihvaćeno samo 16 prijava da bi mogli započeti kup od osmine finala. Iz tog razloga biće razmatrani isključivo timovi iz naše regije. Prednost će imati oni koji su ostvarili značajni trag u prethodnim takmičenjima.

Prijave traju do srede 24. decembra i istog dana biće određeni timovi koji igraju osminu finala. Kup počinje 31. decembra i molimo vas da ne zakazujete prijateljske dok ne proverite da li učestvujete u kupu.

Pravila odigravanja možete pročicati ovde.

Vaš SD kup.


21 responses to “Prijavljivanje za 11. SD kup”

  1. Smezuljci, vidim da si preuzeo na sebe organizaciju kupa… javi ako treba neka pomoc (makar da zategnem malo onu stranu sa statistikom)… Pozzz…

  2. Ja samo pitah Alexa kad će kup, i on mi uvalio ovo jer njega mrzi da se cima 😉

    Ti si iskusniji u vođenju kupa, krpi moje greške ako ih ima 😉

  3. E jbg, nisam predvideo da ima timova iz drugih regija koji su igrali svaki kup do sad 😉

    Aj nek bude ipak da se prvenstveno gledaju prethodni nastupi u kupu i ovaj put. Može i Alex da odluči ko igra a ko ne kao i do sad.. Meni je svejedno.

    Nisam kriv što se zakasnilo, slučajno pitah Alexa što kup uopšte kasni.. Stvarno nema mesta za kvalifikacije. Ostadoše još 4 srede, ako bi u prvoj stavio kvalifikacije nema šanse sklopiti da posle njih ostane 8 timova.. Zato mislim da je bolje ovaj put da bude strikno 16 timova.

Leave a Reply