Pocinje 8. SD Kup!


Pocelo je prijavljivanje za 8. po redu SD Kup!

Prijavljivanje traje do petka 04.01.2008 a raspored ce biti objavljen u nedelju 06.01.2008 godine.

Utakmice prvog kola ce biti odigrane u sredu 09.01.2008.

Sve ostale informacije mozete naci na standardnoj adresi:

www.sdkup.sdcafe.co.yu 

Ocekujemo Vas…

Vas SD Kup Team!

 


50 responses to “Pocinje 8. SD Kup!”

  1. Prijavljivanje je u toku, ja sam poceo da se bavim rangiranjem ucesnika… Od rangiranja zavisi ko ce igrati kup i kako ce se praviti sesiri za formiranje grupa… ako neko ima primedbe, nek’ pogleda pravila i obrati paznju da se podaci odnose na prethodnu sezonu i prethodni kup…

  2. Produkcija je u poslednjem kupu zauzela 3. a ne cetvrto mesto, jer kao sto treba da se zna, utakmica za trece mesto je odrzana a ispusteno je da se u historiju napise:

    Jasenica 1

  3. Za timove za koje ne postoje podaci na hatstats.info – postoje altid-u.

    Samo odes na stranicu nji’ove lige i tu prebacis na prethodnu sezonu i izbaci ti prosecan hatstats svakog tima iz lige, za celu sezonu.

  4. ok uradjeno, sada samo jedan tim, fc terence koji je tek poceo da igra i nema proslu sezonu, sa “vestackim” hatstatsom od 100… Nego, mogli bismo mi u visim ligama da stavimo na nase series conference, informaciju o SD kupu, cisto malo da ga pojacamo, WlayCo i ja uradismo tako, ja sam upecao Bukovicu a i kolegu kicc-blo-a… Ko zna, jednog dana mozda ovaj kup zaigra neki prvoligas ๐Ÿ™‚ (ja ili WlayCo)

  5. Izvinjenje za off, ali neki ucesnici imaju manje bodova nego sto trebaju. recimo covek iza mene bi trebao da ima 100 bodova vise nego sto ima(tj. trebao bi da ima vise od mene)- zove se Wireless, takodje i tim FK Zemun polje. Mozda ima jos koji takav slucaj- nisam gledao.

  6. Posto je pravilo da domacin izazove gosta do nedelje u 15:00, a raspored ce biti objavljen tek u nedelju, da li ce se tolerisati zakasnjenja u prvom kolu za zakazivanje utakmica(jer ce biti verovatno samo par sati vremena za zakazivanje)?

  7. Posto je pravilo da domacin izazove gosta do nedelje u 15:00, a raspored ce biti objavljen tek u nedelju, da li ce se tolerisati zakasnjenja u prvom kolu za zakazivanje utakmica(jer ce biti verovatno samo par sati vremena za zakazivanje)?

Leave a Reply