Konacan plasman


Finale:
Andjeli – HOW MUCH 1:4

Susret za trece mesto:
Stella Rossa Belgrado – Palanka 0:3

Konacan plasman:
1. HOW MUCH
2. Andjeli
3. Palanka
4. Stella Rossa Belgrado
5. Rahela Ferrari
6. Tamarini ljubimci
7. OFK Bane
8. Glisa & Glisa
9. Borovnica
10. FC Zadrugar
11. Cerovac
12. Smederevska Palanka
13. Kuke & Motike
14. smezuljci
15. jaoneceo
16. Produkcija
17. Jurisnici
18. Bekanismo Bekans
19. sforcabre
20. Ofanziva
21. SD Cafe
22. FK Jasenica
23. RF-33
24. FC Despot United
25. pif-paf
26. Palanka United
27. Nocturnalz
28. solid
29. Beli Tigrovi
30. Invisible gamad
31. NIKOLA 06
32. jeep commerce

Zbog velikog interesovanja, a posto zelimo da svaka ekipa dobije sansu da ucestvuje, od sledece sezone ce prijavljivanje za SD kup poceti mnogo ranije – na samom pocetku sezone i trajace 2-3 nedelje. Posle toga, odredjen broj ekipa ce igrati kvalifikacije, zavisno od toga koliko se ucesnika prijavi.
Pri rangiranju ekipa ce se racunati plasman na prethodnim SD kupovima, pozicija u ligi prethodne sezone, kao i prosecan Hatstats prethodne sezone. Detalji ce biti objavljeni tokom sledece nedelje, a ono sto je 100% sigurno je da prvih 16 ekipa iz ovog kupa nece igrati kvalifikacije, tj. obezbedili su direktan plasman za zavrsnicu 6. SD Kupa.


62 responses to “Konacan plasman”

  1. Ipak je How Much bio favorit, svaka cast svima na ucescu ne samo pobedniku 🙂
    P.s. Svidja mi se ova ideja o kvalifikacijama za sledeci kup, interesantnije je i profesionalnije.

  2. Posto treniram short passes imam dosta dobrih igraca mladjih od 22 godine, tako da bi to jos vise povecalo moju prednost u odnosu na ostale.

    Mislim da to bas i nije dobra ideja. Uostalom, dosad se desavalo da ne prodjem ni kvalifikacije. Sta ste se odmah utronjali?

  3. Pa ti ne znash? Pa i ja sam se nasao u toj prici (mada nisam do sada osvajao kup) i moram da ti kazzem da smo ovde svi bliski sem izgleda tebe… Ovde smo svi kumovi , rodjaci i prijatelji do groba tako da znash da je svaki naredni kup isplaniran do detalja…i tacno se zna ko ce da pobedi a ko da igra finale…. Tako smo se dogovorili…:) Ako ti se ta ideja ne svidja onda nemoj ni da se prijavljujesh. Alex je zaluzio da pobedi i tacka. Andjeli i Palanka su mogli da ga dobiju ali je njima bila liga vaznija ove sezone. I kako objasnjavash da sam ja u organizaciji kupa a da nisam do sada osvajao isti? Koliko su puta Zvezda i Partizan osvajali kup i sta su onda rekli ostali? Sigurno nisu predlagali da ova dva tima igraju sa drugim postavama… Nemoj da si smesan…nego cuti tu i igraj …za zivot Drogane!!! :)))

  4. Slusaj bezimeni, jesi ti u pravu za privlacnost i neizvesnost utakmica i sve sto si naveo ali mi nije jasno sta si zapeo sa tim ovde? Osvajaci su bili: Alex,palanka United,Andjeli, Tamarini Ljubimci ,i opet Alex. Kako mislish “isti osvajaju kup”? Znaci da ti imash nesto protiv Alexa a to je vec tvoja stvar…
    I reci mi kako onda objasnjavash da se sa svakim kupom broj ucesnika povecava? Opet se vracam na poredjenje sa pravim kupom i pitam : sta se desava sa timovima 5x losijim po kvalitetu od zvezde i partizana? Igraju ljudi i nadaju se da ce da doguraju sto dalje… Samo volja… Ako je nemash nemoj ni da igrash… Sta sad ja da radim sto neki ovde imaju jace timove od mog? btw. znam ko si tako da mozzesh slobodno da napishesh ime svoje…samo se jedan covek bunio i buni a najverovatnije ce to ponovo i da uradi… 🙂

  5. Tipujem da je ovaj bezimeni, Bekanismo… lici mi na njega… sto se tice toga sto je izneo, nije apsolutno u pravu, ovde nema nikakve protekcije, nikakvog kruga prijatelja… Pa evo ja (sto znam ponekog i licno od organizatora)igram ovaj kup od pocetka i skoro uvek jedino sto uspem da uradim je da prodjem grupe i to je to… Osim toga, zar nije cilj ucestvovati, upoznavati druge ekipe a ne pobediti… Ako ‘oces da pobedis, mani se lige i posveti se kupu… koji je btw, vise napravljen da okupi SD klubove, a ne da se krvimo ko ce da pobedi i bude najbolji…

  6. Da se prikljucim diskusiji jer mislim da imam pravo na to. Smederevska Palanka ucestvuje u ovom kupu od samog osnivanja i solidno sam zadovoljan svojim uspesima (2 polufinala,cetvrtfinale a bilo je i kada nisam prosao ligaski deo). S tim u vezi mogu reci da je uvek bilo neizvesno i interesantno pa samim tim se ni pobednik nije znao. How Much-a sam pobedjivao 2 puta i 2 puta gubio. Dakle ni tu se nije nista znalo iako je objektivno jaci od mog tima. Jednostavno bezimeni lik salje neosnovane optuzbe, ovo govorim kao lik koji sve to posmatra sa strane mimo bilo kakve organizacije. A ideja od sledeceg kupa sa kvalifikacijama a da 16 timova idu dalje odmah, je upravo korak napred i poboljsanje za SD kup koje bezimeni trazi.

    Igrajmo fudbal iako smo srbi…

Leave a Reply